Zuiderpark 1, Groningen |  | 050-3644784

Facebook

jongvolwassenen (en ouders)
lijn 100

Aan het einde van de middelbare schoolleeftijd en de jaren hierna ga je als jongere door vele ontwikkelingen naar zelfstandigheid. Dit is alleen niet altijd even makkelijk. Ruzies, meningsverschillen, verdrietige, depressieve gevoelens of niet meer weten hoe je dingen moet doen of oplossen zijn voorbeelden van wat je kan ervaren in deze jaren. IN2-PSY biedt hulp aan jongeren en helpt je met het behalen van je doelen.

schermafbeelding-2017-06-24-om-15.54.08.png

Wij bieden begeleiding en behandeling, dus je kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan vraagstukken. We maken afspraken op onze praktijk, pakken de onderwerpen en thema's aan waar jij tegen aanloopt. We gaan in begeleiding echter ook met je mee naar school, naar andere afspraken en komen wanneer gewenst bij je thuis. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het organiseren van alles wat je moet organiseren in je leven, leren je plannen en helpen je met het maken van je huiswerk.

Wij kijken graag met je mee, dus zoek gerust contact dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

 

Samenwerken met school
lijn 100

Veel jongvolwassenen brengen een groot deel van hun week door binnen het onderwijs. De docent of zorgverlener binnen de school signaleert daarom veel en biedt de eerste zorg. Soms is een doorverwijzing naar een externe zorgverlener aan de orde. Bij doorverwijzing naar IN2-PSY zetten wij in op een samenwerking met onderwijsprofessionals binnen de school. Afhankelijk van de leerling/student en de behoefte van professionals binnen de school kan deze samenwerking in intensiteit variëren. Ook in de vorm is veel mogelijk. Zo is het mogelijk afspraken met leerlingen/studenten op school te laten plaatsvinden. Ook schuift de medewerker van IN2-PSY aan in schoolgesprekken daar waar gewenst of noodzakelijk. Jeugdigen missen dan weinig onderwijs en de lijnen tussen onderwijs en hulpverlening zijn kort. Het kan ook zijn dat onderwijsprofessionals slechts af en toe op de hoogte gehouden willen worden van het zorgtraject van een leerling/student bij ons. Ook dit is mogelijk. IN2-PSY streeft naar een zo goed mogelijke aansluiting tussen zorg en onderwijs en creëert deze samenwerking samen met de betrokkenen inclusief de onderwijsprofessionals.

Kunnen wij iets voor jou betekenen?
lijn 100

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

      AANMELDEN      

schermafbeelding-2015-06-14-om-21.24.20.png