Tarieven en vergoedingen

Individuele, relatie en gezins-/systeem begeleiding of behandeling.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is het nodig dat IN2-PSY een contract heeft met je gemeente (Jeugdwet en WMO) of met je zorgverzekeraar. IN2-PSY heeft jeugdwet contracten met alle gemeenten in de provincie Groningen en midden en noord Drenthe (individuele generalistische en specialistische behandeling 18- en generalistische en specialistische gezin-/systeembehandeling). Voor vergoeding heb je een verwijzing van je huisarts, sociaal wijkteam of centrum voor jeugd en gezin nodig. IN2-PSY heeft geen contracten met zorgverzekeraars, dus individuele behandeling voor 18+ wordt niet vergoed tenzij het in het verlengde van een in de 18- jaren gestarte behandeling bij IN2-PSY is.

Aanmelden?

Aanmelden kan door middel van het aanmeldingsformulier of via de huisarts, het sociaal wijkteam of het centrum voor jeugd en gezin van de gemeente. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Voor verdere informatie over bijvoorbeeld betalingsvoorwaarden verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

“Ik wil geen betrokkenheid van instanties”

Wil je geen betrokkenheid van de zorgverzekering of gemeente, of worden voor jou op dit moment de kosten niet vergoed, dan kun je de kosten zelf betalen. Hiervoor geldt een tarief van €95,- per uur (zie algemene voorwaarden voor studententarief). Je hebt dan geen verwijsbrief of indicatie nodig.

Cursussen of groepsbegeleiding

De tarieven van cursussen en groepsbegeleiding variëren. Bekijk de gespecificeerde informatie betreffende dit aanbod voor de bijbehorende tarieven.

Supervisie

De tarieven van supervisie variëren. Neem contact met ons op over de supervisie- en intervisiegroepen, de mogelijkheden voor individuele en/of groepsintervisie of supervisie en de kosten.

Contracten met IN2-PSY

Voor jeugdigen en jongeren onder de 18 jaar heeft IN2-PSY jeugdwet contracten met de gemeenten in de provincie Groningen, de gemeenten in het midden en noorden van Drenthe en alle gemeenten in de provincie Friesland.

IN2-PSY heeft op dit moment geen contracten met zorgverzekeraars. Individuele behandeling voor 18+ wordt dus niet vergoed. Behandeling van ouders gerelateerd aan gezins-/systeembehandeling met het kind centraal wordt wel vergoed vanuit de jeugdwet. Bekijk hiervoor de informatie over ‘Contracten 18- Jeugdwet’. 

Kunnen we iets voor je betekenen?

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.