Over IN2-PSY

WIJ PRATEN MET JOU, NIET OVER JOU

IN2-PSY is in 2010 vanuit passie voor het oprechte en persoonlijke contact in psychologische hulpverlening gestart met het leveren van een bijdrage aan psychologische en (ortho)pedagogische kennis. In de eerste instantie in de vorm van ontwikkelen en geven van onderwijs op het gebied van psychologie, (ortho)pedagogiek en onderwijskunde en sinds 2011 ook in de vorm van individuele en groepsgerichte hulpverleningstrajecten. IN2-PSY is uitgegroeid tot psychologenpraktijk gespecialiseerd in de persoons- en identiteitsontwikkeling van jeugdigen en (jong)volwassenen.

Specifieke invloeden op de persoons- en identiteitsontwikkeling waar wij veel ervaring mee hebben zijn:

  • de invloed van het systeem,
  • de invloed van trauma’s,
  • de invloed van (misdiagnostiek van) hoogbegaafdheid.

Wij praten met jou, niet over jou. Je bent welkom bij IN2-PSY.

Psychologen Groningen

De medewerkers van IN2-PSY hebben diverse en uitgebreide ervaring in het werken met jeugdigen en (jong)volwassenen. Onze professionals zijn werkzaam geweest in het onderwijs en/of in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Allen hechten wij veel waarde aan de kennis die verweven zit in protocollaire behandelingen. Echter voorop stellen wij het persoonlijke en het bij jeugdige/(jong)volwassene aansluitende contact, de relatie. Wij werken met jou, praten met jou en sluiten bij jouw ontwikkeling aan.

Klik hier voor een overzicht van het IN2-PSY team.

Samenwerken en een ‘klik’

Vanuit onze kennis en ervaring bieden wij gespecialiseerde zorg, in het bijzonder voor jeugdigen en (jong)volwassenen waarbij wij samenwerken belangrijk vinden. Allereerst samenwerken met het kind/de jeugdige/de (jong)volwassene. Het is jouw leven en toekomst waar het over gaat.

Graag werken wij ook samen met de ouders/verzorgers van de jeugdige als meest belangrijke volwassenen in het leven van de jeugdige. Onze ervaring is ook dat een goede samenwerking met school vaak gewenst is. Het is de plek waar de jeugdige/(jong)volwassene veel tijd doorbrengt. Niet zelden is de school ook de signalerende en indirect doorverwijzende partij.

Door huisartsen worden jeugdigen/(jong)volwassenen vaak naar grote hulpverleningsorganisaties doorverwezen, waarmee samenwerken niet altijd even makkelijk is. Ook weet je als ouder en/of de school dan vaak niet bij welke hulpverlener de jeugdige/(jong)volwassene terecht komt en dus of het wel zal klikken. ‘Een klik’, juist zo belangrijk!

IN2-PSY werkt met een middel-groot team van professionals en stelt een ‘klik’ en aansluiting bij het ontwikkelproces van de jeugdige/(jong)volwassene voorop. WIj houden van korte lijntjes, overleg, wederzijdse input en contact. Jij mag ons leren kennen en wij leren jou kennen. Zo werken wij met alle hierboven genoemde partijen samen. Dus werk je op een school? Ben je ouder van een jeugdige waarvoor je hulp zoekt? Ben je (jong)volwassene en op zoek naar hulp omdat je vast loopt in bepaalde dingen in jouw leven? Neem contact op met ons zodat we samen kunnen bekijken wat wij voor jou hierin kunnen betekenen.

Professioneel

IN2-PSY stelt hoge eisen aan haar professionals. Een ieder die werkzaam is vanuit IN2-PSY is wetenschappelijk opgeleid en houdt kennis en kunde up to date. Ook onderschrijft iedere professional van IN2-PSY bovenstaande visie en handelt met een actieve, vlotte houding en in samenwerking met jou/jullie.

Overige informatie
Kunnen wij iets voor jou betekenen?

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.