Nieuws

Mentaal Beter breidt uit in Groningen en Friesland

Mentaal Beter is een landelijke organisatie van kleinschalige lokale psychologenpraktijken. In elke praktijk is een jeugd GGZ, een jeugd leerproblematiek en volwassenen GGZ behandelteam gevestigd. Samen bieden deze teams integrale zorg in verbinding met het lokale netwerk. Saemn vormen we een eenheid, een ‘packt’ zoals we dat krachtig noemen. Krachten bundelen, korte lijntjes en goed samenwerken is onze kracht! Je bent welkom bij Mentaal Beter.

Ben jij psycholoog of orthopedagoog (Master of GZ/Generalist)? Heb je altijd al onderdeel willen zijn van het ondernemend opstarten van een lokale psychologenpraktijk? Nu is je kans. Onder leiding van Marloes Zwart, oprichter IN2-PSY, starten meerdere nieuwe kleinschalige Mentaal Beter praktijken. Mail of bel Marloes ( 0657572238) dan gaan we in gesprek.

NIeuwe locaties in opbouw (2021-2022) :
Drachten
Leeuwarden
Leek (Groningen)
Groningen – Leonard Springerlaan

Bestaande locaties:
Groningen Zuiderpark
Groningen Heresingel
Groningen Westerhaven
Winschoten
Assen

IN2-PSY bundelt krachten met Mentaal Beter

Al gelange tijd levert IN2-PSY met veel plezier en passie jeugd- en GGZzorg in de provincie Groningen, Friesland, en Drenthe. IN2-PSY kenmerkt zich door de ontwikkelingsgerichte holistische visie op jeugdzorg en jeugd GGZ en het leveren van zorg in relatie en op basis van relatie met de ander. IN2-PSY is gegroeid en ontwikkelt graag bestendig, positief en veel betekenend voor jeugdigen en hun ouders door. Wie IN2-PSY een beetje kent weet dat wij houden van krachten bundelen. Onder andere in het verlengde hiervan hebben IN2-PSY en Mentaal Beter elkaar gevonden. Ik schrijf ‘onder andere’, want naast krachten bundelen staat ook Mentaal Beter enorm voor laagdrempelige, hoogwaardige zorg in relatie met jou. Niet over jou maar met jou. Zowel vanuit IN2-PSY als vanuit Mentaal Beter vinden we het een eer mee te mogen kijken met een ieder die bij ons in zorg is.

IN2-PSY gaat dus verder zoals je het kent maar aangesloten bij Mentaal beter. Jouw zorg blijft hetzelfde, je behandelaar blijft hetzelfde, onze koffie blijft hetzelfde, wij blijven hetzelfde.

Aanmelden verloopt via:
– het aanmeldformulier op de site van Mentaal Beter of voorlopig nog op de site van IN2-PSY
– Zorgdomein nog te vinden op IN2-PSY.

Je bent welkom bij Mentaal Beter.

Hartelijke groet,
Marloes A. Zwart
Oprichter IN2-PSY

Kunnen we iets voor je betekenen?

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.