| 050-3644784 - 06-51194360

 

NIeuws, informatie en PUblicaties
lijn 100

 

 

in2-PSy bundelt krachten met mentaal beter 
lijn 100

Al gelange tijd levert IN2-PSY met veel plezier en passie jeugd- en GGZzorg in de provincie Groningen, Friesland, en Drenthe. IN2-PSY kenmerkt zich door de ontwikkelingsgerichte holistische visie op jeugdzorg en jeugd GGZ en het leveren van zorg in relatie en op basis van relatie met de ander. IN2-PSY is gegroeid en ontwikkelt graag bestendig, positief en veel betekenend voor jeugdigen en hun ouders door. Wie IN2-PSY een beetje kent weet dat wij houden van krachten bundelen. Onder andere in het verlengde hiervan hebben IN2-PSY en Mentaal Beter elkaar gevonden. Ik schrijf 'onder andere', want naast krachten bundelen staat ook Mentaal Beter enorm voor laagdrempelige, hoogwaardige zorg in relatie met jou. Niet over jou maar met jou. Zowel vanuit IN2-PSY als vanuit Mentaal Beter vinden we het een eer mee te mogen kijken met een ieder die bij ons in zorg is. 

IN2-PSY gaat dus verder zoals je het kent maar aangesloten bij Mentaal beter. Jouw zorg blijft hetzelfde, je behandelaar blijft hetzelfde, onze koffie blijft hetzelfde, wij blijven hetzelfde. 

Aanmelden verandert niet: 
- Middels aanmeldformulier via de site van IN2-PSY. 
- Middels een verwijsbrief van de huisarts (via Zorgdomein aanmelden bij IN2-PSY, net als nu). 

In alles in deze samenwerking zullen we de positieve, successen en krachten behouden. Dat wat goed en zo eigen is behouden en wat we van elkaar kunnen leren en meenemen nemen we van elkaar mee. Hoe mooi is dat! 

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Dit mag aan je behandelaar of stuur een mailtje naar  t.a.v. Nicole Blaauw. 

Wees welkom bij IN2-PSY aangesloten bij Mentaal Beter! 

Hartelijke groet,
Marloes A. Zwart 
Directeur IN2-PSY 

Nieuws en mededelingen
lijn 100

Kunnen wij iets voor jou betekenen?
lijn 100

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

      AANMELDEN