Klachten en complimenten

Bij IN2-PSY staat kwaliteit van zorg voorop. Wij verlenen deze zorg met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. U mag ervan uitgaan dat de behandelaren van IN2-PSY hun vak zo goed mogelijk uitoefenen. Maar wat kunt u doen als u niet tevreden bent? Of juist wél tevreden bent over onze dienstverlening? We vinden het belangrijk dat u ons dit laat weten. Met uw opmerkingen kunt u een significante bijdrage leveren aan betere zorg- en dienstverlening. Iedere reactie is welkom.

Klachtenfunctionaris

Wilt u graag ondersteuning bij uw klacht, dan kunt u uw onvrede of klacht bespreken met de klachtenfunctionaris van de Mentaal Beter Groep. Zij probeert samen met u en, als het nodig is, met desbetreffende medewerker tot een passende oplossing te komen. De klachtenfunctionaris geeft onafhankelijk advies en informatie en kan bemiddeling bieden. De klachtenfunctionaris is ervoor cliënten en naasten die in behandeling is bij IN2-PSY (Mentaal Beter).

Klachtenfunctionaris IN2-PSY | Mentaal Beter:
Marion de Kruijf: 06 121 01 215

STAPPEN

Stap 1: In gesprek
Praat met uw behandelaar
Vertel het ons als u niet tevreden bent over onze hulp

Stap 2: Vraag de klachtenfunctionaris
Vindt u het moeilijk om over uw klacht te praten, Of komt er geen oplossing?

Vraag dan of de klachtenfunctionaris u kan helpen. Het telefoonnummer is 06 – 121 01 215

De klachtenfunctionaris is onafhankelijk kiest geen partij en heeft een bemiddelende rol. De Klachtenfunctionaris probeert samen met alle partijen tot een oplossing te komen.

Stap 3: Geschillencommissie
Bent u ontevreden over de afhandeling van de klacht dan kunt u naar de Geschillencommissie. www.degeschilllencommissiezorg.nl

Let op: hieraan zijn wel kosten verboden.

Klachtenreglement

Bekijk hier ons klachtenreglement

Kunnen we iets voor je betekenen?

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.