Jonge kinderen en gezinnen

Wat moet ik toch doen? En wat doet mijn kind toch? Waarom huil je steeds of ben je zo boos? Wat heb je nodig? Jonge kinderen begrijpen is niet makkelijk en kan gepaard gaan met veel onrust en onzekerheid. IN2-PSY zorgt samen met jou/jullie als ouder(s) weer voor rust, contact met je kind en begrip van wat je kindje nodig heeft.

Ook kun je bij ons terecht voor vragen of twijfels over het opgroeien en ontwikkelen van je kind. Een kind speelt, leert, eet, slaapt, heeft een plek in het gezin en heeft zijn eigen behoeften. Echter soms verlopen deze ontwikkelingen niet zo vanzelfsprekend. Soms laten kinderen heel ander gedrag zien. Veel boosheid, frustratie, slecht slapen, slecht eten of juist erg stil zijn, zijn voorbeelden van gedrag waar je vragen over kunt hebben. IN2-PSY kijkt met jou en je kind mee en biedt begeleiding en behandeling voor kinderen, ouders en gezinnen.

Met bewegen en ontspannen

IN2-PSY werkt ook op mindfulnessbasis met jonge kinderen om spanning, stress of drukte te verlagen. Deze manier van werken is lichaamsgericht en gaat over en maakt gebruik van aandacht, ademhaling en beweging. We praten bijna niet maar bewegen met het kind en geven het kind oefeningen om tot rust te komen, om te leren je aandacht te vinden en gebruiken en om tot jezelf te komen.

Begeleiding bij de ontwikkeling van je kind

Ook kun je bij ons terecht voor vragen of twijfels over het opgroeien en ontwikkelen van je kind. Een kind speelt, leert, eet, slaapt, heeft een plek in het gezin en heeft zijn eigen behoeften. Echter soms verlopen deze ontwikkelingen niet zo vanzelfsprekend. Soms laten kinderen heel ander gedrag zien. Veel boosheid, frustratie, slecht slapen, slecht eten of juist erg stil zijn, zijn voorbeelden van gedrag waar je vragen over kunt hebben.

Samen streven we naar een zo passend mogelijk traject voor jouw kind, en/of voor jou/jullie als ouder(s). Wij doen ons best met je mee te denken en samen te bekijken wat het beste bij jou past.

Kunnen we iets voor je betekenen?

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.