| 050-3644784 - 06-51194360

Mindfulnessbegeleiding geeft jou inzicht
lijn 100

 

mindfulness quote aandacht geven groeit 2

Mindfulness betekent het met aandacht doen wat je doet. Wanneer je te vaak doet wat je doet zonder aandacht, dan kun je last krijgen van vermoeidheid, maar ook slapeloosheid, piekeren, verminderde eetlust of bijvoorbeeld een opgejaagd stressgevoel. Mindfulness helpt je weer in balans te komen.

Vanuit het bewuster omgaan met aandacht ontstaat een nieuwe copongsmechanisme, zoals we dat zo mooi noemen. Een nieuwe manier van omgaan met dingen de je ervaart of die op je pad komen, namelijk acceptatie. Met het je eigen maken van diverse mindfulnessprincipes ontwikkel je van stress en spanning naar acceptatie en ontspanning. Vanuit deze rust word je je weer bewuster van wat er al is, wat je al kan, waar je volgende stappen liggen en van dat wat echt belangrijk voor je is. Daar geef je dan weer je aandacht aan, waarmee het cirkeltje weer rond is.

Ervaring van Selina: "ik heb een individueel mindfulnesstraject van acht sessies gevolgd bij  IN2-PSY. Deze mindfulnessbegeleiding heeft mij inzicht gegeven in de manier waarop ik met mijzelf omging. Ik heb geleerd dat ik niet mijn gedachten en mijn gevoel ben, maar dat ik naar mijn gedachten en gevoelens kan kijken. Er ontstond bij mij een rust waar vanuit ik beter naar mijzelf kon gaan  luisteren. Zo kan ik nu bewuster genieten, bewuster keuzes maken en  beter omgaan met tegenslagen. Mindfulness vergroot het bewuste leven en vermindert stress die onafhankelijk van de situatie aanwezig kan zijn. 

Begeleiding van IN2-PSY
lijn 100

 

Individuele begeleiding

IN2-PSY biedt individuele mindfulnesstrajecten. Hierin kunnen persoonlijke vragen of leerervaringen centraal staan. Het is echter ook mogelijk om gewoon meer over mindfulness te leren. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld aandacht, acceptatie, loslaten en het hier en nu. Onze professionals kunnen je goed leren wat deze onderwerpen inhouden, maar helemaal goed zijn zij in het jou laten ervaren en op weg helpen met het eigen maken van deze mindfulnessconcepten. 

Kunnen wij iets voor jou betekenen?
lijn 100

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

      AANMELDEN