| 050-3644784 - 06-51194360

in verband met het Coronavirus hebben wij onze werkwijze aangepast 
lijn 100

 

Wij zijn open en helpen jou! We houden wel rekening met de situatie. Lees hier hoe. Je bent welkom bij IN2-PSY.

In verband met het Coronavirus hebben wij onze werkwijze aangepast waarin we de richtlijnen van het ministerie, RIVM en GGD volgen en opnemen. Graag informeren wij jullie over wat dit inhoudt voor de hulp van IN2-PSY:

  • IN2-PSY is open en blijft actief. Sterker nog wij zijn er voor jullie en een ieder die dit nodig heeft. Juist nu kindjes, jullie als jongeren of ouders thuis komen te zitten en geen of minder gebruik kunnen maken van scholen, verenigingen etc. zijn wij er voor jullie (en jullie kinderen). Het is belangrijk dat zij en jullie voelen dat ze/jullie niet afgesneden zijn van de wereld en we verbindingen creeren samen. 
  • Wel werken onze behandelaren zoveel mogelijk thuis zodat wij bijdragen aan het vertragen van verspreiding van het virus en zodat wij (zo lang mogelijk) klachtenvrij blijven en hulp kunnen verlenen. Behandelaren geven behandelingen zoveel mogelijk digitaal vorm. Jullie behandelaar neemt hierover contact op met je en samen geven jullie vorm aan de afspraken. Hiervoor vragen wij je begrip en medewerking.
  • Er zijn afspraken die face to face doorgang moeten vinden. Hiervoor volgen onze behandelaren onze richtlijnen en is de praktijk beschikbaar. Van jou vragen we de richtlijnen aangegeven in de praktijk te volgen. Denk aan mondkapje, handen reinigen en afstand houden. 
  • Praktijklocaties zijn open tussen 8.00 en 18.00 en telefonisch bereikbaar voor vragen. De locaties worden meerdere keren per dag gereinigd.
  • Wanneer je face to face contacten hebt afgesproken en je hebt ziekteverschijnselen, informeer hierover dan je behandelaar zodat jullie de afspraken en hulp alternatief vorm kunnen geven. 
  • Bij ziekte van behandelaren vervangen wij elkaar zoveel mogelijk zodat wij een ieder van hulp kunnen blijven voorzien.
  • Heb je vragen of weet je niet wat je moet doen? Bel dan naar ons secretariaat: 050-3644784 / 06-51194360). Dan helpen we je verder. 

 

Image

Overige informatie
lijn 100

Heeft u vragen over het virus? Kijk dan op de RIVM websitethuisarts.nl of bel 0800-1351.