Contact IN2-PSY

Whatsapp, SMS’en, bellen of mailen

IN2-PSY staat voor laagdrempelig contact en gaat met de tijd mee. Daarom is contact mogelijk op verschillende manieren. Een daarvan is telefonisch. Het algemene telefoonnummer (088 033 0600) van IN2-PSY is bereikbaar via bellen, sms’en en ‘WhatsApp’. Wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag. Wanneer je bij ons begeleiding of behandeling bent ontvang je ook altijd het mobiele telefoonnummer en rechtstreekse maialdres van je begeleider of behandelaar zodat we korte lijntjes kunnen houden waar dit prettig of nodig is. Mocht je je behandelaar niet kunnen bereiken, bel dan even naar het algemene nummer van de locatie (zie hiernaast) van IN2-PSY, dan helpen we je verder.

Verwijzers

Verwijzen naar IN2-PSY kan via zorgdomein, via het invullen van een aanmeldingsformulier, via een mail naar het secretariaat of telefonisch. Aanmeldingen worden wekelijks bekeken en in behandeling genomen. Wanneer inhoudelijk overleg wenselijk is, kan contact opgenomen worden voor een telefonische afspraak met een van onze specialisten via het secretariaat. Zie verdere informatie: Informatie voor doorverwijzers.

Post

Post kan gestuurd worden naar
IN2-PSY
Zuiderpark 1
9724 AD Groningen 

Contactgegevens

Onze collega’s van het planbureau staan iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Wanneer je contact met ons opneemt zal het landelijk contactteam van Mentaal Beter het aanspreekpunt zijn.

Algemeen vast telefoonnummer: 088 033 0600
Algemeen mobiel telefoonnummer: 06-51194360
Algemeen mailadres: planbureaukj@mentaalbeter.nl

De informatielijn van IN2-PSY is telefonisch bereikbaar op:
Maandag 8.30 – 17.00 
Dinsdag 8.30 – 17.00 
Woensdag 8.30 – 17.00 
Donderdag 8.30 – 17.00 
Vrijdag 8.30 – 17.00 

Buiten deze tijden is de informatielijn niet bereikbaar. 

Bezoekadressen

Groningen Zuiderpark 1

Het gebouw is te vinden op het kruispunt van de Stationsweg en de Hereweg. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en neem dan plaats op een van de wachtplekken. De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Mocht hier geen plek zijn dan beschikt de gehele omgeving over betaalde parkeerplekken en tref je aan de Trompsingel een dichtbij zijnde parkeergarage Oosterpoort. Voor halen en brengen kun je gebruik maken van de ronding van de doorlopende weg naast het parkeerterrein. Fietsen kunnen geplaatst worden in het rek aan de voorkant van het gebouw of in ons fietsenhok.

Groningen Heresingel 1-3

Het gebouw is te vinden aan de Heresingel te Groningen. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en neem dan plaats op een van de wachtplekken. De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Meld je bij de slagboom en vraag of er plek is. Is er plek, parkeer dan op een van de parkeerplekken met een bordje IN2-PSY. Mocht hier geen plek zijn, dan beschikt de gehele omgeving over betaalde parkeerplekken en tref je aan de Trompsingel een dichtbij zijnde parkeergarage Oosterpoort. Fietsen kunnen geplaatst worden in het rek aan de zijkant van het gebouw.

Assen Dr. Nassaulaan 9

Het gebouw ligt aan het hertenkamp in de Paleizenbuurt. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en daarna plaatsnemen op een van de wachtplekken. De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Mocht hier geen plek zijn, parkeer dan niet aan de weg (dit is alleen voor bestemmingsverkeer), maar net iets verderop bijvoorbeeld aan de Collardslaan of bij het Drents Museum. Voor halen en brengen kun je gerust even onze oprit gebruiken Mocht er iemand langs moeten, help je diegene dan door even aan de kant te gaan? Dank je wel. Fietsen kunnen geplaatst worden aan de achterkant bij de heg of aan de voorkant tegen het hek.