| 050-3644784 - 06-51194360

WhatsApp, sms'en, bellen of mailen
lijn 100

 

IN2-PSY staat voor laagdrempelig contact en gaat met de tijd mee. Daarom is contact mogelijk op verschillende manieren. Een daarvan is telefonisch. Het algemene telefoonnummer (050-3644784) van IN2-PSY is bereikbaar via bellen, sms'en en 'WhatsApp'. Wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag. Wanneer je bij ons begeleiding of behandeling bent ontvang je ook altijd het mobiele telefoonnummer en rechtstreekse maialdres van je begeleider of behandelaar zodat we korte lijntjes kunnen houden waar dit prettig of nodig is. Mocht je je behandelaar niet kunnen bereiken, bel dan even naar het algemene nummer van de locatie (zie hiernaast) van IN2-PSY, dan helpen we je verder.  

Verwijzers
lijn 100

Verwijzen naar IN2-PSY kan via zorgdomein, via het invullen van een aanmeldingsformulier, via een mail naar het secretariaat of telefonisch. Aanmeldingen worden wekelijks bekeken en in behandeling genomen. Wanneer inhoudelijk overleg wenselijk is, kan contact opgenomen worden voor een telefonische afspraak met een van onze specialisten via het secretariaat. Zie verdere informatie: Informatie voor doorverwijzers.

Algemeen telefoonnummer
lijn 100

IN2-PSY heeft een informatiebalie waar je naar toe kunt bellen of mailen met al je vragen. De medewerkers bij de informatiebalie beantwoorden je vraag of zorgen dat je vraag of boodschap doorgegeven wordt.

Algemeen vast telefoonnummer: 050-3644784
Algemeen mobiel telefoonnummer: 06-51194360

Algemeen mailadres

De informatielijn van IN2-PSY is telefonisch bereikbaar op:
Maandag 8.00 - 18.00 
Dinsdag 8.00 - 18.00 
Woensdag 8.00 - 18.00 
Donderdag 8.00 - 18.00 
Vrijdag 8.00 - 18.00 

Buiten deze tijden is de informatielijn niet bereikbaar. 

Bezoekadressen
lijn 100

 

Groningen
lijn 100

Jeugd GGZ & Expertisecentrum Hoogbegaafdheid 

In Groningen is IN2-PSY gevestigd aan het Zuiderpark 1 en aan de Heresingel 1-3 te Groningen.

Foto 1

Locatie Groningen Zuiderpark 1

Het gebouw is te vinden op het kruispunt van de Stationsweg en de Hereweg. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en neem dan plaats op een van de wachtplekken.

De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Mocht hier geen plek zijn dan beschikt de gehele omgeving over betaalde parkeerplekken en tref je aan de Trompsingel een dichtbij zijnde parkeergarage Oosterpoort. Voor halen en brengen kun je gebruik maken van de ronding van de doorlopende weg naast het parkeerterrein. Fietsen kunnen geplaatst worden in het rek aan de voorkant van het gebouw of in ons fietsenhok.  

277 2160

Locatie Groningen Heresingel 1-3

Het gebouw is te vinden aan de Heresingel te Groningen. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en neem dan plaats op een van de wachtplekken.

De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Meld je bij de slagboom en vraag of er plek is. Is er plek, parkeer dan op een van de parkeerplekken met een bordje IN2-PSY. Mocht hier geen plek zijn, dan beschikt de gehele omgeving over betaalde parkeerplekken en tref je aan de Trompsingel een dichtbij zijnde parkeergarage Oosterpoort. Fietsen kunnen geplaatst worden in het rek aan de zijkant van het gebouw.  

 

 

assen
lijn 100

Jeugd GGZ & Expertisecentrum Hoogbegaafdheid

In Assen is IN2-PSY is gevestigd aan de Dr. Nassaulaan 9 te Assen. 

Locatie Assen

Locatie Assen Dr. Nassaulaan 9 

Het gebouw ligt aan het hertenkamp in de  Paleizenbuurt. Bij binnenkomst tref je de balie. Hier mag je je melden en daarna plaatsnemen op een van de wachtplekken. 

De locatie beschikt over een beperkte gratis parkeergelegenheid waar je als bezoeker van IN2-PSY gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Mocht hier geen plek zijn, parkeer dan niet aan de weg (dit is alleen voor bestemmingsverkeer), maar net iets verderop bijvoorbeeld aan de Collardslaan of bij het Drents Museum. Voor halen en brengen kun je gerust even onze oprit gebruiken Mocht er iemand langs moeten, help je diegene dan door even aan de kant te gaan? Dank je wel. Fietsen kunnen geplaatst worden aan de achterkant bij de heg of aan de voorkant tegen het hek. 

 

Route plannen
lijn 100

Plan je route direct met Google map. De routeplanner kun je hier openen.

 

Postadres
lijn 100

Post kan gestuurd worden naar:
IN2-PSY
Zuiderpark 1
9724 AD Groningen 

 

Mailen
lijn 100

Indien je vragen hebt, kun je direct gebruik maken van het contactformulier (zie hiernaast). Ook mag je mailen naar .

Let op! Maak voor aanmeldingen gebruik van het aanmeldingsformulier.

 

Kunnen wij iets voor jou betekenen?
lijn 100

 Wij kijken graag met je mee dus bel, app of mail ons gerust, dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

      AANMELDEN      

Vragen?
lijn 100

Heb je nog een vraag voordat je je wil aanmelden? Stel ze gerust, wij nemen daarna contact met je op.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag:
Verzenden